érdekes blogok

érdekes blogok

Öntöde, öntés és 3D nyomtatás országosan!

2019. március 19. - Spánik Eszter

Öntödeprecíziós öntésvasöntvények gyártásaöntödék Magyarországonacélöntésöntésprecíziós öntödeacél öntödeöntöde árak3D nyomtatás miatt tárcsázza fel személyzetünket!

Precíziós öntödei műhelyünk fő szolgálata az acélöntés és precíziós öntés. Anyagminőség szerint alacsonyan, közepesen és magasan előállított acélöntéseket jelenítünk meg. Acél öntödei műhelynek definiáljuk mindazokat az acélokat, amelyek vason és szénen kívül ötvöző részeket is (pl. szilícium, mangán, nikkel) tartalmaznak. Az acél öntöde hivatása az acél tulajdonságainak kialakítása, a szilárdság, a hő szilárdság, a hőállóság, az él tartósság, a korrózióállóság, a kopásállóság, vegyi ellenálló képesség és még sorolhatnánk, azaz a felhasználás céljából releváns fizikai, kémiai, villamos, mágneses stb. tulajdonságok javítása. Öntödék Magyarországon belül felfedezheti a legjobb vállalatot! Öntöde árak miatt kérje meg munkásaink hogy segítsen számára!

vasöntvények gyártása folyamatainak szerszámai: öntöttacél, amely körülbelül 2%-nál kisebb széntartalmú, öntvény előállításra szolgáló vas-szén alapú ötvözet. A vasöntvények gyártása folyamatnak az öntöttacél létrehozása: GE… (régi jel: Aö…), amely betűjel az anyagminőség jelében mindig van, a szilárdsági jellemzőkre vagy a vegyi összetételre utaló más számokkal vagy betűkkel összegezve. Az ötvözetlen precíziós öntés anyagminőségére és műszaki törvényekre vonatkozó előírásokat az MSZ EN 10293:2005, az ötvözött precíziós öntöde irodára vonatkozó előírásokat az MSZ EN 10340:2008 tartalmazza. Öntöde árak miatt vegyék fel alkalmazottunkkal a kapcsolatot!

Közel 500 féle öntvényt állítunk elő öntöde irodánknak, melyek anyaga főként acél, saválló acél és ezüst. A precíziós öntöde előnyeként kiemelendőek a nehéz, megmunkálással nehezen kialakítható egyedi öntvény technikáknál.Öntöde irodánknál főként acélöntvényeket mutatunk meg.

3D nyomtatás 3D nyomtatóval zajlik amely, egy olyan szerszám, ami háromdimenziós eszközöket képes alkotni digitális modellekből.   Amióta a 3D nyomtatás előtérbe került, az additív gyártás ellentétjeként a manuális munkálatot szubtraktív folyamatnak is szokták nevezni. A 3D nyomtatás egyike a 21. század forradalmian új folyamatának, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott nyomtatók száma és áruk meredeken csökken. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-cegek.blog.hu/api/trackback/id/tr6914701052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása