érdekes blogok

érdekes blogok

Állványrendszerek és állvány bérlés miatt hívna fel minket?

2019. március 21. - Spánik Eszter

Állványrendszerállványrendszerekraklapos állványrendszerekállványozásállványépítés,állvány bérlésraklapos állványokállványok miatt tárcsázza fel alkalmazottunkat!

raklapos állványok olyan megszokottnak említhető raklaptároló egységek, melyek raklapon tárolt áruk elhelyezésére szolgálnak. Az összes rakat szabadon beszerezhető a kiszolgáló területről, a be- illetve kitárolást targonca végzi a raklapos állványoknál. A kiváló stabilitás miatt és a munkavédelmi szabályoknak megfelelően a sorok raklapos állványrendszereknél minimum 2 darab gerenda-szint szükséges. Raklapos állványrendszerek miatt igényelje csapatunk segítségét!

Az állványrendszer tartalmaz oszlopokat, ferde- és egyenes merevítő szolgáltatásokkal valamint fém talpakat melyek segítségével alapcsavarral a földhöz kell tenni az állványt. A hagyományos EUR állványrendszer esetén az állványkeret távolsága 1000-1100 mm. Magassága a tárolni kívánt rakatok nagyságától illetve a tárolási szintek nagyságától függ az állványrendszereknél.

Egy szinten minden esetben több darab tartógerenda szükséges, melyekre az állványrendszerek felhelyezésére számítanak. Az állványozás berendezéseknek a hossza jellemzően 1800 és 2700 mm megszokott EUR berendezéssel. Ezen kívül számos gyártási hossz beszerezhető az állványozás központjában, igénytől számítva. A tartógerenda teherbírása széleskörű, teljesen a 100-200 kg-os rakat tömegtől a 2000 kg-os rakat terhelésig lehet állványépítést igényelni. A tartógerendák teherbírása számít az anyagvastagságtól és a gerenda vastagságától pont ezért nem mindegy hogy milyen állványépítést kelljen kérvényeznie.

Az állvány bérléshez nagyon sok eszközt sorolhatunk: oszlopvédő, keretvédő, polcpanel, kereszttartó, túltolás-gátló és még sorolhatnánk. Állvány bérlés miatt kérje csapataink segítségét, minél hamarabb.

A bejárható vagy átjárható állványok a tömbösen elhelyezett rakatok esetén használt raklapos polc egységeknél.  Ezen állványok tulajdonsága, hogy kis alaprészlege raktárakban, nagy rakatmennyiség tárolása is lehetséges egy kiszolgáló módszerrel.

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-cegek.blog.hu/api/trackback/id/tr4914707420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása