érdekes blogok

érdekes blogok

Állványrendszer miatt kérje ki kollégánk segítségét!

2019. március 28. - Spánik Eszter

Állványrendszerállványrendszerekraklapos állványrendszerekállványozásállványépítés,állvány bérlésraklapos állványokállványok miatt tárcsázza fel telephelyünket!

Az állvány bérléshez nagyon sok terméket sorolhatunk fel: oszlopvédő, keretvédő, polcrendszer, kereszttartó, túltolás-gátló és még solrolhatnánk. Állvány bérlés miatt kérje eladóink segítségét, minél hamarabb.

A bejárható vagy átjárható állványok a tömbösen tárolt egységek esetén használt raklapos polc szolgáltatás.  Ezen állványok tulajdonsága, hogy kis alapterületű irodában, nagy rakatmennyiség tárolása is lehetséges egy kiszolgáló rendszerrel.

Az állványrendszer tartalmaz oszlopokat, ferde- és egyenes merevítő  egységeket valamint fém berendezéseket melyek segítségével alapcsavarral a talajhoz kell rögzíteni az állványt. A megszokott EUR állványrendszer valamint az állványkeret mérete 1000-1100 mélysége. Nagysága a tárolni szánt egységek magasságától illetve a tárolási szintek számától számít az állványrendszereknél.

Egy szinten minden pillanatban 2 darab tartóegység kellő, melyekre az állványrendszerek felhelyezése lesz. Az állványozás egységeinek a hossza jellemzően 1800 és 2700 mm megszokott EUR raklap helységénél. Ezen kívül sokféle gyártási magasság elérhető az állványozás részlegénél, igénytől számítva. A tartóegységek teherbírása széleskörű, teljesen a 100-200 kg-os rakat nagyságtól a 2000 kg-os rakat nagyságig lehet állványépítést igénybe kérni. A tartóegységek teherbírása számít az anyagvastagságtól és a gerenda méretétől pont ezért nem mindegy hogy milyen állványépítést kelljen kérnie.

raklapos állványok olyan megszokottnak kinézhető raklaptároló berendezések, melyek raklapon tárolt áruk elhelyezésére szolgálnak. Az összes rakat szabadon elérhető a kiszolgáló berendezésről, a be- illetve kitárolást targonca végzi a raklapos állványoknál. A kiváló stabilitás érdekében és a munkavédelmi törvényeknek megfelelően a sorok raklapos állványrendszereknél minimum 2 darab gerenda-szint kellhet. Raklapos állványrendszerek miatt kérje személyzetünk segítségét!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-cegek.blog.hu/api/trackback/id/tr2114724777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása