érdekes blogok

érdekes blogok

Méhtelep és színesfém felvásárlás érdekelné?

2019. március 28. - Spánik Eszter

Méhtelepméhtelep árakméhtelep Budapesthasznált akkumulátorméhtelep 18.kerületakkumulátor átvételszínesfém felvásárlásszínesfém felvásárlás Budapest területén akár már másnap!

Ebben az évben is két vállalatot üzemeltetünk a méhtelep Budapest területén átlag 8-9 alkalmazottal, akik több éves tapasztalatukkal segítik cégünk munkáját. A méhtelep 18.kerületben vállalatunk megfelelnek az aktuális környezetvédelmi illetve fémhatósági szabályoknak, tehergépkocsival jól megközelíthetőek. Méhtelep árakat szeretne kapni, kérjenek ajánlatot vállalatunktól.  A gyors pontos kiszolgálást digitális mérlegekkel valamint Budapesten egy 30 tonnás hídmérleggel biztosítjuk a használt akkumulátor átvételt. Akkumulátor átvétel Budapesti vállaltunknál eltudja végezni a folyamatukat!

Vállalatunk több éve kezdte meg Budapesten és Szigetszentmiklóson méhtelepi folyamatokkal. Fő területünk a vas- illetve színesfémhulladékok kereskedelme, előkezelése a méhtelep területünkön. 2010 óta fővárosi méhtelepükön papír szemetek, akkumulátor és elektronikai szemetek felvsárlásával is rendelkezünk. A cég  igazgatói több, mint 15 éves gyakorlattal rendelkeznek a méhtelep Budapesti szolgálattal. Méhtelep árak miatt keressenek fel minket ha igényt tartana telephelyünkre! Akkumulátor átvétel érdekelné, tárcsázza  fel kolléágnkat!

használt akkumulátor folyamatainkat segítő egységek,gépek között található egy 7,5 tonna teherbírású önrakodó tehergép autó, több fordítóvillás, 3 tonna emelőképességű targonca, egy plazmavágó gép, egy 1 tonna teherbírású kistehergépkocsi. Használt akkumulátort szeretne leadni vegye fel vállalatunkkal a kéréseiket!

színesfém felvásárlást a hazai bolti területeknél megfelelően próbáljuk formálni, az átvételi árak nagyságát a beszállított anyag mennyisége és minősége is befolyásolhatja. Fém berendezések bontását is biztosítjuk a színesfém felvásárlás területénél is. Színesfém felvásárlás Budapesten és országosan is garantáljuk a folyamatot!

Extrább mennyiségek területénél a színesfém felvásárlásnál (1-1,5 tonna) házhoz megyünk az értékesíteni kívánt fémhulladékért. Színesfém felvásárlás Budapesten várja személyzetünk ajánlatait! Ha akkumulátor átvételt szeretne igényeb venni, kérje eladóink segítségét!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-cegek.blog.hu/api/trackback/id/tr6714725165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása