érdekes blogok

érdekes blogok

Öntöde és 3D nyomtatás országosan!

2019. március 28. - Spánik Eszter

 Öntödeprecíziós öntésvasöntvények gyártásaöntödék Magyarországonacélöntésöntésprecíziós öntödeacél öntödeöntöde árak3D nyomtatást szeretne igénybe venni?

Csaknem 500 különböző öntvényt állítunk elő öntöde vállalatunknál, melyek eszközei főként acél, saválló acél és bronz. A precíziós öntöde előnyeként kiemelendőek a nehéz, folyamatokkal bonyolultan létrehozható egyedi öntvényformák.Öntöde vállalatunknál főként acélöntvényeket csinál.

3D nyomtatás 3D nyomtatóval végezzük amely, egy olyan tárgy, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből.   Amióta a 3D nyomtatás előtérbe jött, az additív előállítás ellentétjeként a hagyományos megmunkálás szubtraktív gyártásnak is szokták definiálni. A 3D nyomtatás egyike a 21. század forradalmian megfelelően rendszereink, az utóbbi időben rohamosan növekszik az eladott nyomtatók nagysága és áruk meredeken csökken. 

Precíziós öntödei cégünk fő szolgálata az acélöntés és precíziós öntés. Anyagminőség szerint alacsonyan, közepesen és magasan megcsinált  acélöntéseket biztosítunk. Acél öntödei vállalatunknak nevezzük mindazokat a fémeket, amelyek vason és szénen kívül ötvözőelemeket is (pl. szilícium, mangán, nikkel) állnak. Az acél öntöde jelentősége a fém tulajdonságainak megváltoztatása, a szilárdság, a meleg szilárdság, a hőállóság, az él tartósság, a korrózióállóság, a kopásállóság, vegyi ellenálló képesség és még sorolhatnánk, azaz a felhasználás céljából releváns fizikai, kémiai, villamos, mágneses stb. tulajdonságok korrigálása. Öntödék Magyarországon belül felfedezheti a legjobb területei! Öntöde árak miatt kérje meg kollégánkat hogy segítsen számára!

vasöntvények gyártása folyamatainak egységei: öntöttacél, amely nagyjából 2%-nál kisebb széntartalmú, öntvény gyártására szolgáló vas-szén alapú ötvözet. A vasöntvények gyártása folyamatainak az öntöttacél nevezése: GE… (régi jel: Aö…), amely betűjel az anyagminőség jelében mindig szerepel, a szilárdsági jellemzőkre vagy a vegyi összetételre utaló más számokkal vagy betűkkel együtt. Az ötvözetlen precíziós öntés anyagminőségére és műszaki örvényekre vonatkozó feltételeket az MSZ EN 10293:2005, az ötvözött precíziós öntöde telephelyre vonatkozó előírásokat az MSZ EN 10340:2008 tartalmazza. Öntöde árak miatt vegyék fel személyzetünkkel a kapcsolatot!

A bejegyzés trackback címe:

https://erdekes-cegek.blog.hu/api/trackback/id/tr1814721833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása